5 Aralık 2016 Pazartesi

SAT Komandosu Maaşları Ne Kadar 2017

SAT Komandosu Maaşları Ne Kadar 2017

SAT Komandosu Nedir Maaşları Ne Kadar ? Sualtı Taarruz Grup Komutanlığı yani kısaca SAT, ülkemizin Deniz Kuvvetleri personelleri arasından seçilen subay ve astsubay rütbelerinden oluşan askerlerden oluşur. SAT komandoları üstün yetenekli askerlerden seçilir. SAT komandoları, taarruz birliği olarak bilinseler de aslında istihbarat ve bilgi edinme alanlarında da aktif olarak çalışırlar.
SAT Komandosu Görevleri Nelerdir?
Sat komandoları taarruz birliği olmalarının yanında gerekli durumlarda istihbarat toplama, toplanan istihbarın bilgi olarak aktarılması, mevcut durumda oluşmuş olan tehditleri tespit edip ortadan kaldırma, limanlarda kontrolü sağlama, kaçırılma ve rehin durumlarına aktif müdahalede bulunma SAT komandolarının görevleri arasında yer almaktadır.
SAT Komandosu Nasıl Olunur?
SAT komandosu olabilmek için Türk Deniz Kuvvetlerinde görevli Subay ve Astsubay görevlerinde çalışıyor olmak gereklidir. Deniz Kuvvetlerine bağlı Subay ve Astsubaylar arasında çevik ve üstün yetenekli askerler seçilerek ağır komando eğitimlerine tabi tutulurlar eğitimlerde başarı sağlayanlar SAT komandosu olurlar. SAT komandosuna seçilecek olan askerlerin korkusuz, yüksek cesaret sahibi, çevik, mantıklı hızlı kararlar alabiliyor olması gerekmektedir. Oldukça zorlu şartlar altında eğitim alan SAT komandoları aynı zamanda bir o kadar zor görevlerde yer almaktadırlar.
SAT Komandosu Maaşları Ne Kadar?
SAT komandoları maaşları TSK da görev yapan meslektaşlarına göre farklı maaşlar almaktadırlar. SAT komandolarının net bir maaş miktarı yoktur. Fakat bir SAT komandosu en az 5 bin TL maaş almaktadır.

2017 Memur Maaşları İçin Tıklayınız



SAT Komandosu Maaşları Ne Kadar 2017 Aklınıza takılan bir şey var ise yorum yaparak sizlere yardımcı olabiliriz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder